Chalet 'Le Clou'

Op het terrein van Bergpension 'Le Clou' staat een houten chalet met een oppervlakte van ca 35 m2, dat door vier personen gebruikt kan worden. Het ligt rondom geheel vrij, heeft een eigen toegang en een gedeeltelijk overdekt terras op het zuiden. Hier is het uitzicht over de vallei de Cère en op de bergketen van de Plomb du Cantal fantastisch.

In het chalet zijn vier vertrekken. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer voorzien van een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de woonkamer is een kleine zithoek met houtkachel, een eethoek en een keukenblok. Keukengerei, kooktoestel, koffiezetapparaat, magnetron, oventje en een koelkast met vriesvak zijn aanwezig. Op loopafstand (15 minuten) is een restaurant met een fraai uitzicht.

De huurtermijn voor het chalet is minimaal één week en loopt in principe van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. Voor de eindschoonmaak vragen wij een kleine vergoeding van 35,00 euro  U doet de vaatwas, koelkast  en zet de meubelen op zijn originele plek en wij doen de rest. Huisdieren zijn bij ons helaas niet mogelijke in het chalet.
De huurprijs bedraagt euro 425,00 per week en euro 500,00 per week in het winter hoogseizoen en 500,00 in zomerhoogseizoen, inclusief beddengoed en hout voor de houtkachel.
In de rustige seizoenen is ook een last minute reservering van 2-3 dagen mogelijk.

Prijzen bij een bezetting van 4-personen. Chalet is geschikt voorkinderen vanaf 4 jaar

Een extra laken set per week voor € 5,00 per persoon.


 

 

 

 

 

 

 1a2a3a4a5a7a6a8a9a10a11a